Моята кошница
0% лихва

Elgato Stream Deck XL

Stream Deck XL интегрира любимите ти инструменти и открива автоматично сцени и аудио източници, позволявайки ти да ги контролираш с натискането на един бутон!
Каталожен номер: 3292657
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Extra Large за Extra Control: Впечатли аудиторията си в Twitch и YouTube, с усъвършенстваните функции на Elgato Stream Deck XL!

32 LCD бутона, които интегрира разширеният панел, са готови да стартират различни действия, премахвайки необходимостта от картографиране и запаметяване на клавишни комбинации. 

С едно докосване ти позволява да променяш сцени, да възпроизвеждаш мултимедийни файлове, да настроиш звука и много други, а оптичният feedback потвърждава всяка твоя команда. Традиционно, нивото на контрол от този тип, до днес представляваше изключително предимство на mainstream broadcasters. Сега обаче е в ръцете ти!

Turbo-X
 
 
Поставя летвата високо!

Създаваш качествено съдържание, което се поддържа от най-добрата технология на планетата, но искаш да правиш още повече? С Elgato Stream Deck XL ще освободиш творческия си гений и ще генерираш енергия в Twitch и YouTube, фокусирайки се върху това, което има значение: твоята аудитория!

 
 
Гъвкава съвместимост!

Elgato Game Capture, OBS, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter, Mixer и още много - Elgato Stream Deck XL интегрира инструментите, които искаш и открива автоматично сцените, средствата и източниците на звук, позволявайки ти да контролираш дори и най-малкия детайл с натискането на един бутон.

 
 
Предприема действие!

Автоматичните нотификации правят живота по-лесен. Между времето, което инвестираш за благодарности на твоите спонсори и в приветстване на новите ти абонати, винаги има място за подобрение. Използвай Elgato Deck XL, за да покажеш в твоя stream GIF, изображения и видеа, да изследваш и експериментираш - да вложиш нещо лично!

 
 
Like a Boss!

Персонализацията на Stream Deck XL е изключително лесна. Прехвърляш и запаметяваш (drag & drop) желаните действия на бутоните му или създаваш свои собствени, с отделни иконки. Имаш нужда от повече действия? Преобразувай бутоните в папки, за да получиш достъп до действията, които искаш. Запамети настройките на бутоните под формата на различен профил за всяка игра или приложение, променяй ги в реално време и ги споделяй с приятелите си!

 
 
Не спира да се развива!

Дните на навигация през десетки прозорци, за да активираш едно конкретно действие, са преминали отдавна. Вече всичко се базира на автоматизирани plug-ins, които ти помагат да разшириш стойността на продукциите си - отвеждайки аудиторията си към една нова ера на създаване на съдържание и не само: Spotify, Philips Hue, NVIDIA Share, VoiceMod – благодарение на Stream Deck SDK и Stream Deck XL, сега ти ще контролираш всичко!

Характеристики
    • Тип Stream Deck
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >