Моята кошница
B2S SALE

Garmin Vivoactive 5 Metallic Orchid with Orchid

Опознай себе си със smartwatch vívoactive® 5, с най-добрия треньор от китката на ръката ти!
Каталожен номер: 4329740
* Офертата е валидна от 12.09 до 29.09.2024
509.00 лв 599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 169.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Опознай себе си със smartwatch vívoactive® 5, най-добрия треньор от китката на ръката, създаден да поддържа целите ти — каквито и да са те. С ярък, цветен дисплей и автономия на батерията до 11 дни, smartwatch с GPS е специално създаден с важни функции за здраве и физическо състояние, за да ти помогне да разбереш по-добре тялото си.

Body Battery™ ти дава възможност да следиш енергийните си нива през целия ден, за да знаеш кога тялото ти е заредено и готово за активност или е изтощено и се нуждае от презареждане със спокоен сън. Получаваш още повече подробности и съвети за това как сънят, дрямката, ежедневните дейности и високият стрес конкретно влияят върху енергията ти.

Проследявай всички начини, по които се движиш с повече от 30 предварително заредени приложения за спорт на закрито и открито с GPS - включващи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, дейности за хора с инвалидни колички и други. Vívoactive 5 може да получава също съобщения, имейли и други smart нотификации, ако се свърже със смартфон.

Също така можеш да се наслаждаваш на свързани функции като музика, безконтактни плащания Garmin Pay™ и други.

vivoactive 5 Slate with Black
 
 
Нов по-ярък дисплей

Разполага с ярък, цветен AMOLED дисплей, който ти предоставя пълна картина на здравето ти благодарение на автономията на батерията, която достига 11 дни в режим на smartwatch.

 
 
Оценка за съня

Получи оценка за сън и персонализирано обучение за това от колко сън имаш нужда – и съвети как да подобриш качеството на съня си. Можеш да следиш различни етапи на сън и дрямка, също така няколко ключови показателя за периода на сън, като HRV статус, за да разбереш по-добре здравето си.

 
 
Режим за инвалидна количка

Проследявай ежедневните си тласъци - вместо крачки - плюс спортни приложения и тренировки за ползватели на инвалидни колички и други.

 
 
Подобрени сензори

С новия сензор за сърдечен ритъм Gen 4, опознай тялото си по-добре с разширени функции за проследяване на здравето, включително сърдечен ритъм, сутрешен отчет, фитнес възраст, нива на стрес, проследяване на менструален цикъл и бременност, медитация и много други (данните са предназначени да бъдат близка оценка на записаните показания).

 
 
Полза от тренировка и време за възстановяване

Разбери по-добре как всяка тренировка влияе на тялото ти и колко време ти е необходимо за възстановяване, за да можеш да приемеш всяко фитнес предизвикателство.

Garmin Pay
 
Garmin Pay

Избегни опашките на касата и в някои транспортни средства, като плащаш безконтактно с Garmin Pay.

Εφαρμογή Garmin Connect
 
Приложение Garmin Connect

Виж информация за физическото си състояние, всичко на едно място, персонализирано и по-подробно чрез приложението Garmin Connect!

Η μουσική σου παντού
 
Музиката ти навсякъде

Слушай музика от любимите си streaming платформи като Spotify и Deezer (необходим е абонамент) и се наслаждавай навсякъде на музиката си, дор без да носиш телефона със себе си.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Vivoactive 5
    • Размер на дисплея 1.2 inches (3 cm)
    • Резолюция на дисплея 390 x 390 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Съвместимост Android / iOS
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Автономия на батерията До 11 дни
    • GPS Да
    • Pulse Ox Да
    • Други характеристики Вграден пулсомер / Хронометър / Акселерометър / Компас / Крачкомер / Body Battery™ / Отчитане на нивото на стрес / Мониторинг на съня / Изгорени калории / Garmin Pay™
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >