Моята кошница
свежо

Garmin Fenix 8 43mm Amoled Sapphire Soft Gold

Fenix 8 мултиспорт GPS smart часовниците са създадени за сериозни спортисти и аутдор авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си!
Каталожен номер: 4614062
2159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 719.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Be limitless. Fēnix® 8 multisport GPS smartwatch е създаден за сериозни спортисти и аутдор авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си. Наслади се на усъвършенствани планове за силови тренировки и целенасочени тренировки за много видове дейности, за да увеличиш издръжливостта и ефективността на тялото си.

Сдвои часовника със смартфона си за провеждане на разговори с вградения високоговорител и микрофон. Освен това разполага с мощно вградено LED фенерче с променлив интензитет на светлината, включително червена светлина, която ти дава по-голяма осведоменост, когато тренираш на тъмно и може да осигури удобно осветление, когато имаш нужда от него.

Fenix 8 43mm Amoled Sapphire Soft Gold
 
 
AMOLED или solar

Избери между ярък AMOLED дисплей и винаги включен, зареждащ се от слънчевата енергия дисплей, давайки възможност на fēnix 8 – 51mm за 50% повече слънчева енергия от своя предшественик. И двата модела разполагат с обновена графика. AMOLED версията се предлага в три размера – 43mm, 47mm или 51mm – а версията със слънчево зареждане се предлага в 47mm или 51mm.

 
 
Здрава конструкция

Fēnix® 8 multisport GPS smartwatch е създаден да издържи с опции, които включват устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, титаниев безел и заден капак. Новият предпазител на сензора защитава основните сензори, а непропускливите бутони осигуряват 100-метрова водоустойчивост. Часовникът е тестван по военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.

 
 
Вграден микрофон и говорител

Осъществявай и приемай телефонни обаждания от часовника си, когато е сдвоен с твоя смартфон. Плюс това, управлявай функциите на часовника с гласови команди — или използвай гласовия асистент на смартфона си, за да отговаряш на текстови съобщения и други.

 
 
Вградено LED фенерче

Вграденото LED фенерче с променлив интензитет на светлината и червена светлина за безопасност ти дава по-голяма осведоменост в тъмното, осигурявайки удобно осветление, когато имаш нужда от него.

 
 
Разширени силови тренировки

Повиши производителността на тялото си и предотврати наранявания с целеви планове за силови тренировки, плюс специфични за спорта тренировки за много различни видове дейности и спортисти от всякакъв вид.

 
 
Подобрени карти и навигация

Динамичната функция за двупосочно маршрутизиране ти позволява да въведеш колко далеч искаш да стигнеш — и да получиш предложени маршрути, които ще те върнат обратно навреме. Можеш също да видиш контурите на терена на TopoActive карта и да имаш достъп до предварително заредени карти* за голф игрища и ски курорти по целия свят.

*TopoActive картите са налични предварително заредени само на моделите fēnix 8 Sapphire.

 
 
Остани свързан

Докато си в движение, fēnix 8 ти позволява да споделяш местоположения, трасета и тренировки с други собственици на съвместими устройства Garmin чрез Garmin Share, да получаваш smart нотификации, да теглиш песни от Spotify, Deezer и Amazon Music (изисква се абонамент) за възпроизвеждане без телефон, да тренираш по-спокойно с проследяване на събития, помощ и LiveTrack, да преминаваш през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици и други.

Характеристики
    • Модел Fenix 8
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
    • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Автономия на батерията До 10 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
    • Pulse Ox Да
    • GPS Да
    • Вградена памет 32 GB
    • Други характеристики Вграден пулсомер / VO2 MAX / 40-метров рейтинг за гмуркане / Вграден говорител и микрофон / Вградено LED фенерче / Garmin Pay™
    • Други Bluetooth®, ANT+® и WiFi® технологии, Предварително заредени TopoActive карти с WiFi технология
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >