Моята кошница
web only

HUAWEI Band 9 Pink

Удобен за носене 24/7! Предоставя усъвършенстван анализ на здравни показатели!
Каталожен номер: 4501179
109.99 лвЦена в магазина
95.00 лв.
Интернет цена
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

HUAWEI Band 9 е тук, за да добави стил към ежедневието ти и да ти помогне да поддържаш добро здраве и да подобриш спортните си активности.

С обновен HUAWEI TruSleep™ 4.0, който следи дишането, докато спиш, както и с новия TruSeen™ 5.5 мониторинг на здравето, може да анализира жизнените показатели.

С нови спортни режими, бързо зареждане, което може да ти осигури до 14 дни, изтънчен стил, който подхожда на гардероба ти, Huawei Band 9 ще се превърне в неразделна част от ежедневието ти.

 
 
Стил и разнообразие
Избери визията, която ви подхожда! С голямо разнообразие от цветове, лъскава привличаща вниманието рамка около екрана, която в комбинация с матовото тяло създава зашеметяваща комбинация. С нови каишки (продават се отделно) от флуороеластомер или плетен найлон, които намаляват теглото и добавят допълнителен стил, променяйки представянето в зависимост от това какво носиш.
 
 
Watchfaces и Always On Display
Тематичните и Always on Display (AOD) циферблати правят впечатление, превръщайки гривната в уникален шедьовър. Наскоро подобрената галерия за циферблати предлага стилове, които могат да се персонализират. Можеш да разглеждаш и избираш от безбройните дизайни в Watch Face Store, за да започнеш всеки нов ден с чисто нов облик!
 
 
По-добър сън, по-добър живот
Няма нищо по-специално от времето за сън. Успокои ума си със специалния режим за заспиване, който включва бял шум, естествени звукови пейзажи и релаксираща музика, за да си почиваш ефективно всяка вечер. Дори докато спиш можеш да следиш сърдечната си честота, SpO2, дихателната честота и признаци на необичайно дишане, за да си спокоен за здравето си през цялото време.
 
 
Здравето ти е в добри ръце
Не излизай никога от ритъм, дори когато бягаш или тренираш, и получавай по-точни данни за сърдечната си честота с многоканалния модул и интелигентен алгоритъм. Измерванията на SpO2 също са по-бързи, благодарение на по-високата производителност и стабилност, подкрепени от новата и подобрена HUAWEI TruSeen™ 5.5 система.
 
 
Персонализирани фитнес програми и интелигентни напомняния
Задай ежедневни цели за движение, упражнения и стоене в следващо поколение Activity Rings, за да превърнете здравословния живот в ежедневие. Докато вършиш ежедневните си задачи и преследваш целите си, ще получаваш напомняния в реално време, които да ти помагат да се мотивираш и да не губиш фокус.
 
 
Бързо зареждане
Зареждай 5 минути и използвай до 2 дни или зареждай за 45 минути за достигане на пълно ниво на батерията и носи гривната до две седмици.

Характеристики
    • Тип Smartband
    • Модел Band 9
    • Размер на дисплея 1.47 inches (3.73 cm)
    • Тип дисплей AMOLED
    • Резолюция на дисплея 368 x 194 pixels
    • Съвместимост Android / iOS
    • Bluetooth v5.0
    • Водоустойчивост 5 ATM
    • Капацитет на батерията 180 mAh
    • Автономия на батерията До 14 дни
    • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм/ Крачкомер/ Отчитане на изминато разстояние/ Мониторинг на съня/ Измерване на изгорени калории/ Измерване на наситеността на кръвта с кислород (SpO2)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >