Моята кошница

Microsoft Surface Pro 9 Platinum Laptop 13" PixelSense Touch (Core i7 1255U/16 GB/512 GB)

Сензорен дисплей PixelSense™ Flow 13", 12-то поколение процесор Intel® Core™, високоскоростно SSD, портове USB-C® с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4 и Windows 11 Pro в една изключително тънка система с голяма автономия!
Каталожен номер: 4090713
4549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 140.26 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

409071

С един поглед!

Surface Pro 9 предлага гъвкавостта и преносимостта на таблет в комбинация с производителността и живота на батерията на лаптоп, всичко в едно устройство. Проектиран е да се адаптира към специфичните ви нужди, както и към изискванията на всяка съвременна компания и организация.

 

Невероятната 2-в-1 система на Microsoft се основава на последното поколение платформа Intel® Evo™ с 12-то поколение процесори Intel® Core с графика Intel® Iris® Xe и разполага с невероятния сензорен екран PixelSense™ Flow (10-точков мултитъч) с диагонал 13 инча (3:2), резолюция 2.880 x 1.920 пиксела (267 PPI), динамична честота на опресняване до 120Hz и поддръжка на Dolby Vision IQ™. Освен това, е оборудван с памет (RAM) тип LPDDR5 от 8 GB до 32 GB, бързи твърдотелни устройства за съхранение (SSD) с капацитет от 128 GB до 1 TB, свързаност Wi-Fi 6E (802.11ax), технология Bluetooth Wireless 5.1, 2x USB-C® портове с USB 4.0/ Thunderbolt™ 4, 3.5mm жак за слушалки, както и портове Surface Connect и Surface Type Cover.

 

Идеален за домашна употреба, но и за професионални приложения, Surface Pro 9 разполага с TPM 2.0 за корпоративна сигурност и защита от бизнес клас Windows Hello чрез разпознаване на лице (5.0 MP предна камера Full HD). Освен това разполага с основна камера с автоматично фокусиране 10 MP (Full HD и 4K), двойни микрофони за далечно поле Studio и стерео високоговорители 2W с Dolby Atmos®. Благодарение на вградения Kickstand се наслаждаваш на гъвкавостта на използване на множество позиции, докато съвместимостта с допълнителните аксесоари на Microsoft (напр. *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature, *Surface Pro X Signature или *Pro X Keyboard) преопределя понятието за преносим компютър. И с батерията 47,7Wh можеш да очакваш автономия до 15,5 часа.

 

Вече можеш да имаш още по-големи очаквания от своя компютър. В ерата на дистанционната работа работната сила се премества и е по-гъвкава от всякога. Същото важи и за Surface Pro 9. Пиши в режим на преносим компютър, прави своите презентации с множество екрани в режим на настолен компютър или подписвай договори и споразумения на сензорния екран в режим на таблет. От CAD файлове до Excel таблици, наслаждавай се на професионално ниво на производителност с Surface Pro 9 на Microsoft, професионалния преносим компютър 2-в-1, който е проектиран да се адаптира.

 

*Аксесоарите се продават отделно

Microsoft Surface Pro 9
Microsoft Surface Pro 8
Резолюция на екрана
2.880 x 1.920 пиксела
10-точковият мултитъч екран PixelSense™ Flow от 13” (3:2) поддържа резолюция 2.880 x 1.920 пиксела (267 PPI), честота на опресняване до 120 Hz (60 Hz по подразбиране), GPU Ink Acceleration и Dolby Vision® за невероятно качество на изображението.
Intel® Core™ i5-1245U
Процесор
Intel® Core™ i5-1235U
10-ядреният (12 нишки) процесор Intel® Core™ i5-1235U интегрира 2x Performance ядра (до 4,4 GHz) и 8x Efficient ядра (до 3,3 GHz), 12MB Intel® Smart Cache, графика Intel® Iris® Xe (80 изпълнителни единици, 1,20 GHz) и базова мощност на процесора от 15W.
HP 250 G8
Видео карта
```html Intel® Iris® Xᵉ Graphics
Вградената в процесора графика Intel® Iris® Xᵉ Graphics предлага задоволителна производителност в мултимедийни приложения и случайни игри, като същевременно оптимизира консумацията на енергия на системата.
8GB LPDDR5
RAM
16 GB LPDDR5
С 16 GB RAM (LPDDR5) всичко става светкавично. Наслаждавай се на несравнима стабилност, плавност и отлична реакция, когато работиш с множество приложения, стриймваш, сърфираш в интернет или гледаш филми и играеш игри.
Dell OptiPlex 3080 Micro SSD
Съхранение
256GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Със съхранителното устройство NVMe™ PCIe® SSD от 256GB имаш достатъчно място за твоите приложения, но най-вече имаш много високи скорости на четене/запис и още по-бързи времена за зареждане на Windows.
``````html  
 
Уникална гъвкавост!

Гъвкавостта и преносимостта са най-големите предимства на Surface Pro 9. Избери ъгъла на гледане, който предпочиташ, благодарение на регулируемата, вградена стойка (kickstand) и гледай филми и сърфирай в интернет с върха на пръстите си. След това превключи от режим таблет в режим лаптоп с *Surface Pro Signature Keyboard (с Fingerprint Reader, ако предпочиташ за допълнителна сигурност) и свържи монитори, зареждай устройства и прехвърляй файлове чрез USB 4.0/Thunderbolt™ 4 портове в режим настолен компютър.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Идеално за корпоративни среди
```Вече служителите се движат и са по-гъвкави от всякога. Същото важи и за Surface Pro 9. Пишете в режим на лаптоп, правете презентации с множество екрани в режим на настолен компютър (регулирайки вградената стойка, за да я адаптирате към вашия стил на работа) или подписвайте документи на изключително чувствителния екран в режим на таблет. Surface Pro 9 е професионален лаптоп 2-в-1, проектиран да се адаптира.
 
 
С най-напредналия сензорен екран

Независимо калибриран, с перфектен цвят (автоматично управление на цветовете, sRGB и Vivid) и практически от край до край, високорезолюционният сензорен екран PixelSense™ Flow с диагонал 13", съотношение 3:2 и динамична честота на опресняване до 120 Hz е най-напредналият екран. Благодарение на най-новото поколение технология (с поддръжка на Dolby Vision IQ™) и високата чувствителност, екранът реагира на докосване и на *писалка (напр. Surface Slim Pen 2) с по-висока отзивчивост.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 ```html
 
По-висока производителност от всякога!
Процесорите Intel® Core™ от 12-то поколение предлагат висока производителност за интензивна и взискателна работа. Въз основа на платформата Intel® Evo™ се предлагат опции с Intel® Core™ i5 и i7 с Wi-Fi 6E и Bluetooth® Wireless 5.1 в комбинация с LPDDR5 памет от 8 GB до 32 GB и с място за съхранение с подвижни твърдотелни устройства (SSD) с капацитет от 128GB до 1 TB.
 
 
Абсолютната работна повърхност с Thunderbolt™ 4
Сега можеш да разшириш работната си повърхност на множество 4K екрани с USB 4.0/Thunderbolt™ 4 портове и Windows. Можеш лесно и бързо да прехвърляш големи творчески файлове с външен твърд диск, като се поддържа дори триизмерно визуализиране с външна GPU.
  ``````html
 
Автономност за работа през целия ден!
Обърни внимание на работата си, а не на живота на батерията! Остани свързан с всичко, което има значение за теб, през целия ден, с живот на батерията до 15,5 часа и поддръжка на бързо зареждане, за да не губиш ценно време!
 
 
Създаване и сътрудничество без граници
Продължавай да си сътрудничиш с екипа си на компютър за дистанционна работа с висококачествени връзки. С поддръжката на Wi-Fi 6E, работниците остават свързани и продуктивни. Наслади се на видеоконференции с Full HD (1080p) резолюция и камера, която те поставя в центъра на кадъра, изпълнявай множество задачи с по-голяма продуктивност на екрани (с Snap Layouts в Windows 11 работиш с много приложения, показани едно до друго), обменяй идеи от всяко място с дигитална писалка, бяла дъска и сензорен екран и др. От CAD файлове до PowerBI, наслаждаваш се на професионално ниво на производителност.
``````html
 
 
Истинска клавиатура с лесно достъпна писалка

Пишете удобно на *Surface Pro, *Surface Pro X или *Surface Pro Signature Keyboard с механични клавиши с подсветка и стъклен тъчпад. С вградено място за съхранение и безжично зареждане за *Surface Slim Pen 2, *Surface Pro Signature Keyboard е готова и лесно достъпна, където и да сте. На ваше разположение е и *Surface Pro Signature Keyboard с Fingerprint Reader за по-сигурни и бързи връзки

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Работете по най-естествения начин

```

Пиши, води ръкописни бележки и рисувай на сензорния екран PixelSense™ Flow, както би направил с молив и хартия. Отключи нови преживявания с *Surface Slim Pen 2. С писалката *Surface Slim Pen 2, тактилните сигнали осигуряват естествена обратна връзка за по-голяма точност. Съхранявай и зареждай безопасно писалката си в клавиатурата *Surface Pro Signature Keyboard.

 

*Аксесоарите се продават отделно

 
 
Подобрени срещи
Студио микрофоните с яснота на гласа потискат шума от околната среда и записват гласа ти по-ясно, независимо дали седиш или ходиш в пространството. Можеш също така да чуваш и да бъдеш чут, дори когато другите говорят или се смеят едновременно.
 
 
Развитие, управление и сигурност
```html Εξασφάλισε περισσότερη αξία με ασφάλεια από το μικροκύκλωμα έως το cloud και σύγχρονη διαχείριση. Το Surface Pro 9, είναι η ασφαλέστερη συσκευή Windows 11 για τους εργαζομένους που διαχειρίζονται τα πιο ευαίσθητα δεδομένα. Και με την ασφάλεια TPM 2.0 και Windows Hello, τον ασφαλή πυρήνα, την ενσωμάτωση και διαχείριση που προσφέρουν τα Windows, Microsoft Endpoint Manager και DFCI έως και σε επίπεδο υλικολογισμικού μέσω του cloud, το Surface Pro 9 σχεδιάστηκε ειδικά για τα σημερινά υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.
Microsoft Surface Pro 8
Свързване с висока разделителна способност
Вградената камера 5,0 MP (1080p) подобрява производителността при условия на слаба светлина, яркостта и точността на тоновете на кожата. Двойните студийни микрофони гарантират, че гласът ти е кристално ясен.
Microsoft Surface Pro 8
Записване, редактиране, споделяне
``````html
Заснемете видео в 4K резолюция, сканирайте документ или качете снимка в Microsoft Whiteboard и се вдъхновете в реално време с 10 MP задна камера.
Microsoft Surface Pro 8
Свързване с биометрични характеристики
Заедно с Windows Hello, *Surface Pro Signature Keyboard разполага с четец на пръстови отпечатъци като допълнителна опция за свързване с биометрични характеристики в избрани модели.

*Аксесоарите се продават отделно.
Microsoft Surface Pro 8
Активно охлаждане
Големите работни натоварвания няма да те забавят. Иновативни термични устройства помагат да се осигури максимална производителност на чипсета с активно охлаждане.
```

Характеристики
    • Операционна система Windows 11 Pro
    • Размер на дисплея 13 inches (33.02 cm)
    • Резолюция 2880 x 1920
    • Тип дисплей PixelSense Touch
    • Графична карта Вградена
    • Chipset производител на графичната карта Intel
    • Модел графична карта Iris Xe Graphics
    • Производител на процесора Intel
    • Технология на процесора Core i7
    • Модел процесор 1255U
    • Тактова честота на процесора up to 4.70 GHz
    • Брой ядра на процесора 10
    • Памет обем 16 GB
    • Вместимост на твърдия диск 512 GB
    • Тип твърд диск PCIe NVMe
    • Камера 10 MP Rear + 5 MP Front
    • Мрежово свързване WiFi 6
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Портове 2 x Thunderbolt 4.0
    • Тип батерия 4 cell, 47.7 Wh
    • Тегло 900 g
    • Размери 20.8 x 28.7 x 0.93 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >