Моята кошница

Logitech Keyboard Keys-To-Go 2 Graphite

Тънка клавиатура за големи идеи! Използвай най-преносимата клавиатура на Logitech досега с всяко безжично устройство с Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS или macOS!
Каталожен номер: 4586476
159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.09 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Ултрапреносима, с дълъг живот на батерия и универсална съвместимост с Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS или macOS! С вграден защитен калъф за гарантирана удароустойчивост и интелигентна функция Smart Actions, за да управляваш задачите си умно и практично!

 
 
 
KEYS-TO-GO 2
Тънка клавиатура за големите ви идеи. Пишете на всеки екран с най-преносимата ни клавиатура досега.
 
 
МОЩНА И ПРЕНОСИМА КЛАВИАТУРА ЗА ТАБЛЕТИ
Тънка клавиатура за големите ви идеи. Изразете себе си на всяко безжично устройство с Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS или macOS с нашата най-преносима клавиатура досега. Keys-to-go 2 предлага супер тънък, ефирен и лек дизайн, вграден защитeн калъф и широки клавиши. Тя е идеалният спътник за живота ви в движение.
 
 
ТЪНЪК, ЛЕК ДИЗАЙН
Супер тънка. Супер лека. Пишете на вашия таблет, телефон или друго безжично устройство. Изключително преносима – Keys-to-go е идеалният спътник за мобилния ви начин на живот.
 
 
ЗАЩИТЕНИ С KEYS-TO-GO 2
Вграденият защитен калъф предпазва клавишите от повреда. Просто сложете клавиатурата в чантата си и сте готови за тръгване! Повдигнете капака и сте готови за работа!
 
 
СЪЗДАДЕНА ЗА ЖИВОТ В ДВИЖЕНИЕ. ПРОИЗВЕДЕНА С РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА.
Вашата работа и вашите страсти нямат граници и ние вярваме, че няма нужда да правите компромис между преносимостта и устойчивостта. Ето защо Keys-To-Go 2 е отговорно произведена с рециклирана пластмаса, за да сте спокойни, че сте направили правилния избор. *Съдържание на пластмаса в Keys-To-Go 2: минимум 33% рециклирана пластмаса, с изключение на опаковката и печатната платка (PCB).
 
 
ИСТИНСКА НАСЛАДА: ГЛАДКО И КРАСИВО ПИСАНЕ
С ниския си профил и перфектно разположени „ножични“ клавиши, Keys-to-go 2 предлага пространно и удобно изживяване при писане, където и да отидете.
 
 
МУЛТИСВЪРЗАНОСТ, ВСЯКА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА
Свържете Keys-To-Go 2 с до три устройства – можете да работите безпроблемно на вашия таблет, телефон или лаптоп само с едно натискане на бутон.
 
 
ЦЯЛА РЕДИЦА С ШОРТКЪТИ
Опростете производителността си! Регулирайте силата на звука или яркостта на екрана, пускайте мултимедийни файлове и много повече само с едно докосване на клавиш.
 
 
ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
Keys-To-Go 2 се предлага с предварително инсталирани кръгли батерии, които траят до 3 години*. Така можете да се концентрирате върху работата си и да не се притеснявате за зареждането. *Въз основа на 2 часа непрекъснато писане на ден. Животът на батерията може да варира в зависимост от потребителските и компютърните условия.
 
 
СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ С ИНТЕЛИГЕНТНИ ДЕЙСТВИЯ
Изберете от предварително зададени интелигентни действия (Smart Actions), създадени, за да ви помогнат да се справяте по-бързо със задачите*. Smart Actions се поддържат от Logi Options+ само на Windows и macOS. *Изисква приложението Logi Options+

Характеристики
    • Тип Bluetooth Клавиатура
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Тегло 222 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >