Моята кошница

Xavax Descaler for Automatic Coffee Makers

Специално разработен за редовно отстраняване на котлен камък от машини за кафе и еспресо!
Каталожен номер: 4589165
13.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Подходящ е и за филтърни машини и всички други устройства и домакински предмети, които трябва да бъдат почистени от котлен камък, при условие че нямат чувствителна към киселини повърхност.
Декалцификацията с амидосулфонова киселина не изисква време за реакция. Обезмаслителят разтваря и измива варовика, без мирис и неутрален вкус. 4-те висококачествени добавки осигуряват оптимална защита от корозия: металните и пластмасовите части в устройството не се увреждат.
Редовното и цялостно отстраняване на котления камък е препоръчително поради различни причини, особено в случай на висококачествени автоматични кафемашини и т.н. Варовиковите отлагания в кафеварките могат да причинят по-високи разходи за електроенергия, наред с другото, тъй като процесът на варене отнема повече време, вкусът на кафето е нарушен поради по-ниските температури на водата и линиите могат да се блокират, причинявайки шум по време на процеса на варене. Корозията и ускореното износване на метални части, уплътнения и други също могат да бъдат проблем. По-високи последващи разходи поради необходимостта от ремонт, смяна на отделни части и т.н.
Колко често трябва да се почиства машината от котлен камък зависи от самото устройство, твърдостта на водата и колко често се използва. Дозировка: 100 ml на нанасяне за пълно отстраняване на котления камък. Премиум течният препарат за отстраняване на котлен камък е лесен за използване и може да се дозира според степента на варовик: вижте етикета с инструкциите и скалата за количеството на гърба на бутилката.
 
Μελάνι Canon CLI-571 (BK-C-M-Y) Multip.

Характеристики
    • Тип Антикалциращ препарат
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >