Моята кошница
0% лихва

Ducky Keyboard Mini 60% RGB Cherry Blue One 3 Daybreak Wired

Механична gaming клавиатура със среден размер (60%), с дизайн QUACK Mechanics, регулируем наклон, Double-shot клавиши от PBT и суичове Cherry MX Blue!
Каталожен номер: 3902277
329.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 109.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Известните механични клавиатури Ducky не се нуждаят от специални препоръки, тъй като представляват тайната на успеха на много геймъри и се намират на първите позиции в предпочитанията на потребителите, защото са идеални за дългочасова употреба.

Кабелната клавиатура със среден размер One 3 Mini DayBreak (60% от пълен размер клавиатура) разполага с нов дизайн QUACK Mechanics, Dual-Layer PCB за по-дълъг живот и стабилен сигнал (с опция за N-key или 6-key Rollover), клавиши от PBT и разбира се Double-shot за изключителна издръжливост във времето, три настройки на наклона и отделен кабел USB-C към USB 2.0, ще се наслаждаваш на гъвкавост и висока производителност.

Снабдена е с hot-swappable автентични суичове Cherry MX Blue, с типично връщане (4,0mm total travel, 2,2mm pre travel, 60cN operating force) и средно силен "clicky" звук. Суичовете издържат 100 милиона клика! Разбира се, разполага с RGB подсветка, която можеш да настроиш според вкуса и изискванията си.

Ducky One 3 DayBreak
 
 
С клавиши Double-shot PBT
Клавиатурата разполага с устойчиви Double-shot клавиши от PBT (по този начин избягваш изтриването на символите и знаците, което се среща при други клавиатури) за издръжливост и надеждност. Клавишите са stain-resistant, за да изглеждат като нови дори след години използване.
 
 
Подобрена конструкция
Благодарение на отличното разпределение на теглото и намалената височина на рамката, цялостната стабилност на клавиатурата дори при най-интензивните gaming сесии е несравнима. Дори ако играeш най-бързата си игра, клавиатурата ще остане на мястото си.
 
 
Перфектната акустика
Благодарение на многопластовото покритие, шумът от други компоненти на клавиатурата е намален, за да се подчертае автентичният звук на Cherry MX суичовете по твой избор. Едно допълнително покритие от материал EVA подобрява абсорбирането на нежелани звуци и вибрации, за да подобри допълнително акустиката.
 
 
Със сменяеми суичове
Всички механични клавиатури Ducky One 3 са hot-swappable, тъй като разполагат с Kailh суичове в наситен жълт цвят. Kailh суичовете са избрани от Ducky заради изключителната им надеждност. Потребителите могат лесно да ги сменят, без да се притесняват от инциденти (напр. desoldering).
 
 
Дизайн с малка рамка
Новият дизайн QUACK Mechanics осигурява подобрено усещане. Двуцветното шаси подхожда на голямо разнообразие от keycaps и придава друг вид на бюрото и на твоя gaming setup.
 
 
С USB Type-C
Кабелът се свързва към клавиатурата чрез USB Type-C, използвайки polling rate 1000Hz. Това означава, че клавиатурата изпраща input signals към PC със скорост 1000 пъти в секунда за незабавна реакция на командите ти.
Ducky One 3 TKL DayBreak
 
Dual-Layer PCB
Dual-Layer PCB гарантира по-дълъг живот и стабилен сигнал (с опция за N-key или 6-key Rollover).
Ducky One 3 TKL DayBreak
 
Регулируема
Можеш да регулираш наклона, който подхожда най-добре на стила писане (има 3 нива) за по-голямо удобство.
Ducky One 3 Mini DayBreak
 
RGB подсветка
Клавиатурата разполага с RGB подсветка и поддържа различни ефекти с възможности за персонализация чрез софтуера Ducky RGB.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Тип Клавиатура
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Клавиатурна подредба Английски език
    • Регулиране на височина Да
    • Цвят Син
    • Други характеристики Audio Control. Механични суичове. Отделен кабел
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >