Моята кошница
свежо

MOZA R3 Bundle Xbox/PC

Каталожен номер: 4615980
869.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 289.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на скоростта като никога досега с Moza Xbox Licensed R3 Racing Bundle! Пакетът, който определя нови стандарти за entry-level състезателните волани.

С мощен 3.9Nm DD Servo мотор, изработен от авиационен алуминий и издръжливи ISF PU дръжки, позволява да участваш дори в най-трудните състезания.

Настрой всички параметри с app, наслади се на съвместимост с игри като Forza Horizon и F1, и бъди спокоен с интелигентното управление на топлината.

Официално лицензиран от Microsoft и Xbox, можеш да се радваш на невероятно изживяване при шофиране от конзолата на големия екран!

MOZA R3 Bundle Xbox/PC
 
 
Първият MOZA bundle за Xbox

Microsoft и MOZA се обединяват, за да го направят plug-and-play за Xbox Series X|S и Xbox One.

 
 
Мощ и гъвкавост

С мотор 3.9 Nm Direct Drive, водещ в категорията както по мощност, така и по прецизност на обратната връзка, ще имаш най-доброто шофиране. Освен това е направен за всяка повърхност, от бюро и масичка до специално изработена рамка, можеш да се радваш на управлението, както пожелаеш!

 
 
Конструкция с високо качество

Основата е направена от авиационен алуминий, с ISF PU ръкохватки и стоманени педали, R3 поставя нови стандарти в entry-level воланите!

 
 
Екосистема, създадена за наслада

R3 DD Wheelbase, с уникалния Direct-Drive Servo Motor, разполага с невероятен дизайн, предоставя сила и точност, като в същото време регулира температурата, така че да играеш безпроблемно. С 15-bit encoder ще имаш най-реалистичното изживяване при шофиране досега!

 
 
Изключително удобен волан

Специално създаден за Xbox, воланът MOZA ES ти дава всички необходими  бутони. Разполага с 22 напълно програмируеми бутона, осветление flow shift, както и ISF PU, за да издържа и на най-напрегнатите състезания.

 
 
Педали за победата

SR-P Lite Petals са идеалната комбинация за шофиране с автоматични скорости. Изработени са от издръжлива стомана за по-добра производителност и устойчивост, разполага с hall sensors за абсолютна точност, а дизайнът им позволява да се използват в домашна или професионална среда, да бъдат персонализирани. Параметрите могат да се настроят от приложението.

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC / Xbox Series X/S / Xbox One
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >