Моята кошница

Wiz Smart NFC Tags 4 Pieces

Комплект от четири бели, самозалепващи се етикета NFC (NFC Tags) от WiZ, които работят с всички продукти на компанията, не изискват батерии и са IP20 сертифицирани!
Каталожен номер: 4500032
9.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Етикетите NFC (NFC Tags) на WiZ могат да ти помогнат да регулираш бързо и лесно любимите си светлинни функции. Просто залепи тези етикети и ги свържи с телефона си.

Можеш да персонализираш етикетите, за да включваш или изключваш осветлението, да активираш режима за фокусиране за работа у дома, да настроиш светлините в парти режим (Party Mode), за да организираш парти с приятелите си и други.

Бързо и лесно, тъй като за работата им не са необходими батерии (комплектът включва 4x NFC Tags).

Wiz Smart NFC Tags 4 Pieces
 
 
Постави или залепи WiZ етикетите
Залепи NFC етикетите на WiZ със самозалепващата се задна част на удобно място на закрито, на стена или на бюро например.
 
 
Бърз и лесен контрол на лампите WiZ
Просто настрой тези етикети NFC в приложението WiZ, а след това ги свържи със смартфона си, за да активираш и контролираш осветлението си. Бързо и лесно, без необходимост от батерии.
 
 
Програмиране на команди
Използвайки приложението WiZ, задай команда на всеки етикет (tag). Включвай или изключвай WiZ светлините, активирай режима на фокусиране за работа от вкъщи, включвай парти режима и танцувай с приятелите си или избери друга желана настройка.
 
 
Работи само с приложението WiZ
Този NFC етикет работи с приложението WiZ, така че да можеш да контролираш всички видове лампи в екосистемата WiZ. Всички тела, стида да са "Свързани от WiZ".
 
 
Персонализирай WiZ етикетите със собствени стикери
Постави стикерите, проектирани от WiZ, върху NFC етикетите, за да можеш да ги различаваш с един поглед, или използвай празните стикери, за да създадеш свои собствени тагове и дизайни.

Характеристики
    • Категория Аксесоари
    • Други характеристики Application: Wiz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >